2019-06-25

Mivel dekoráld a falakat 

Egy lakásnak a dekorálása egyértelműen egyénre szabott. Ami itt bevált, lehet egy másik lakásban, családnál már nem tudom alkalmazni. Valaki imádja a tapétát, nemcsak egy-egy falszakaszt, de akár folyosót, egész szobákra is kéri, díszítsünk ezzel. Ezzel lényegében a falvédelem is megoldódott, mert a foltok, az elhasználódás kevésbé észrevehető, mint egy festett falon.
Valaki pedig pont az ellenkezőjét látja a tapétázásban, fél, hogy azt megunja, és akkor mi lesz….Mondjuk leszedjük :) Bár tény az újrafestés talán olcsóbb egy felújításnál, de én mindig bátorítom mindenkit a tapéta használatára. 

Egyéb megoldások

Szerencsére már oly sokféle falburkolat létezik, hogy bőven van miből válogatni.
Itt vannak például a 3D hatású burkolatok. Amik készülhetnek polisztirolból, gipszből. Ez utóbbinak a felrakására jobb ha szakembert keresünk meg, de a hungarocell panelek felragasztása gyerekjáték. 

Ha természtesre vágysz

Léteznek már úgynevezett bio elemek is, amik növényi rostból, parafából és tömör fából készült termékek is. A fából készült panelek egy loft stílusban, vagy egy szürkés árnyalatokban gazdag teret gyönyörűen a maga egyszerűségében tud díszíteni, lágyítani. 

Extrázz és légy kreatív

És nem utolsó sorban léteznek különböző textilekkel, bőrrel bevont panelek is.
A gyártók ezeknek az elemeknek akár méretre készítését is vállalja. Ez akkor fontos, ha már meglévő konnektorok vagy tvkonzol helyét kell figyelembe venni. 

Lakberendezési tanácsadásra ajánlatkérés

Panel lelőhelyek:
kerma.hu
gipszfalpanel.hu
Muratto Cork wall design interior hungary
delapburkolat.hu 

Helga's Home
Interior Design

Légy inspirálva!

Oldalainkon HTTP-sütiket használunk a jobb működésért. Az adatokat a GDPR jogszabálynak megfelelően kezeljük. Adatvédelmi nyilatkozatok.