2020-01-05

Lakberendezővel együttdolgozni már nem luxus… 

Nemcsak én, de vélem, hogy sokan közülünk, ha nem tudunk valamit megoldani saját kútfőnkből, szakemberhez fordulunk. Azért, hogy ne follyon a csap a konyhában, ne egy elavult honlap reklámozzon bennünket, vagy akár ne életveszélyesen bekötött villanykapcsolók legyenek otthonunkban. És így van ez az otthon kialakításánál is, amikor elveszünk a részletekben.
Egy lakberendező nemcsak abban segít neked, hogy a legkellemesebb stílust alakítsa ki otthonodban. Ő az, aki már egy újépítésű vagy felújítandó lakás belső térelosztását is a legpraktikusabban és személyre szabottan fogja megtervezni részedre. Mindez mellé egy, a berendezési tervhez igazított világítás- és dugaljkiosztási, vízkiállási, burkolatkiosztási, álmennyezeti és egyedi bútortervekkel elősegíti egy tökéletes, és hosszú távon is élhető otthonod legyen.

Mit nyerhetsz egy jól kidolgozott lakberendezési vagy akár egy komplett kivitelezési tervvel?

-A saját igényeidre, stílusodra szabott, átalakított otthonod lesz és nem az, amit a szomszéd, vagy az eladó ajánl
-Tapasztalataimat a tervezéskor átadom számodra, így nem lesz használhatatlan konyha, vagy egyéb helyiségek. A szobák méretéhez vagy éppen fordítva, a bútorozáshoz igazítunk mindent
-A megbeszélések alkalmával te is tisztába kerülsz mi lenne a legalkalmasabb számodra és a pénztárcádnak
-A részletes kiviteli tervek alapján megversenyeztetheted a kivitelezőket
-A kézhez kapott rajzok az építés közben mankót nyújtanak a munkák ellenőrzésénél
-A bevásárlólistával a kezedben saját magad is intézheted a bútorok, kiegészítők, tapéta, textíliák beszerzését

Ajánlat kérése

Helga's Home
Interior Design

Légy inspirálva!

Oldalainkon HTTP-sütiket használunk a jobb működésért. Az adatokat a GDPR jogszabálynak megfelelően kezeljük. Adatvédelmi nyilatkozatok.