Referenciák

Koncepciótervek és megvalósulások

"Egy szoba soha nem engedheti meg magának, hogy a szem egy helyen telepedjen meg." - Juan Montoya

Újépítésű lakás teljes berendezésének megtervezése - Pécel 50nm

Misi, a barátunk örömmel hívott fel, hogy végre megvan a lakása. Ugyan még csak alaprajzon, de épül. Átnéztem a terveket, pár dolgot javasoltam módosítani (szerencsére a kivitelező elég rugalmas volt) és már készültek is a berendezési és stílustervek a megrendelő igénye szerint.
Folytatás

Belvárosi visszafogott eklektika

A külföldön élő fiatal házaspár megunta már, hogy minden egyes hazalátogatáskor szállodában töltsék el napjaikat.
Folytatás

Családi ház belső tereinek megtervezése

A 2020-ban megépülő családi ház terveit látva, a családdal folytatott többszörös egyeztetés alapján, egy kicsit újragondoltam a tereket.
A tervezés lezárását sok-sok előzetes megbeszélés előzi meg, mire végigérünk az összes ponton, szinte már baráti légkör alakul ki. 
Folytatás

Bp.XVI.ker.- Saját otthon

Számomra az otthon azt jelenti, ahol a személyes tárgyaink között egy kellemes atmoszféra vesz körül. Megbízóim ugyan megteremtették maguknak ezt a légkört bérelt lakásukban is, de végre elérkezett az idő, amikor sajátjukba költözhettek.
Folytatás

Belváros 40nm-es lakás

A lakásvásárlás egyenlő, macerás procedúra. Igen, ez talán tényleg így van, de mivel az ember hosszabb távra tervez, ezeket a köröket muszáj végigjárni. Sokan csak amiatt fordulnak el egy lakástól, mert nem látnak benne lehetőséget, hogy azt az ő igényükre és stílusukra át lehet “szabni”.
Folytatás

Helga's Home
Interior Design

Légy inspirálva!

Oldalainkon HTTP-sütiket használunk a jobb működésért. Az adatokat a GDPR jogszabálynak megfelelően kezeljük. Adatvédelmi nyilatkozatok.