2019-09-20

Gyere át a S/ALON-ba (ra)

“Nagy lakásban, kastélyban vendégek fogadására használt, díszesen berendezett szoba, terem” …”Képzőművészeti kiállítás céljára való helység”/ Magyar Értelmező szótár.
Nos 2018 óta nekünk is van egy szalonunk. Egy díszesen berendezett tér, ami valójában több díszesen berendezett enteriőrt mutat be. Azt kell mondanom, hogy végre-végre. Bár talán néhányan talán teljesen feleslegesnek gondolják, azonban ha őszinték akarunk lenni, ez mégiscsak egy színvonalas bemutatása a reprezentatívabb bútordaraboknak, textileknek, szanitereknek. Aprólékosan kidolgozott életterek, amik egy-egy stílusban kerülnek megalkotásra lakberendezők kezei és ötletei által.
Az idei S/ALON Budapest Lakástrend kiállítás újdonsága volt a különleges falfestéssel és egyedi tapétával díszített falak..
A KARE most is a rá jellemző meghökkentő darabokkal vonult fel (állatszobrok a falon), a SIL Design továbbra is hozta a magas minőséget, a magyar tervezők pedig elképesztő lámpákkal, bútorokkal, kiegészítőkkel rukkoltak elő.
Ez a kiállítás olyan, mintha a magazinok kelnének életre. Mindenképp az inspirálódás helye.

www.sil.hu
www.kare-design.hu
www.butordadesign.hu
www.divashome.hu
www.innoconcept.hu
www.roomfive.hu
www.pointzero.hu
www.bretz.com
www.maxlight.com
www.salonbudapest.hu

és még sokan mások :)

Kapcsolat Helgához

Helga's Home
Interior Design

Légy inspirálva!

Oldalainkon HTTP-sütiket használunk a jobb működésért. Az adatokat a GDPR jogszabálynak megfelelően kezeljük. Adatvédelmi nyilatkozatok.