Tervek

Kényelem 40nm-en

A lakásvásárlás egyenlő, macerás procedúra. Igen, ez talán tényleg így van, de mivel az ember hosszabb távra tervez, ezeket a köröket muszáj végigjárni. Sokan csak amiatt fordulnak el egy lakástól, mert nem látnak benne lehetőséget, hogy azt az ő igényükre és stílusukra át lehet “szabni”.
Ez a tervezésem igazán szívem csücske volt, hiszen egy jóbarátnak készült, egy egyedülálló fiatal hölgy első saját otthona. Az egyszobás lakásból praktikus otthont teremtettünk, ahol a szobából háló és nappali rész került kialakításra. A fürdő és a wc elhelyezkedésén nem változtattunk (elhelyezkedésük nem volt zavaró), viszont a pirinyó (nem igazán használható) főzőfülkét szétbontottuk, ennek a helyére építettük be a már meglévő szekrény átalakított verzióját.
Kislakásban mondhatni pofon egyszerű az “egylégtérbe minden funkció” megtervezése, és ez a tér tényleg adta magát, hogy a konyhát “behozzuk” az étkező és nappali közelébe.
A kislakást imádja a barátnőm és ez mindennél fontosabb...Kényelem 40nm-en.

Kapcsolat

Helga's Home
Interior Design

Légy inspirálva!

Oldalainkon HTTP-sütiket használunk a jobb működésért. Az adatokat a GDPR jogszabálynak megfelelően kezeljük. Adatvédelmi nyilatkozatok.