2019-07-16

Veszélyes stílus - ötletek az eklektikus stílus kialakításához

Azt már mindenki tudja, hogy az eklektika különféle korok, stílusok, irányzatok jegyeit gyűjti és vegyíti össze. A stílus alapvetően az építészeti elemek, anyagok vegyes használatából indult ki, folytatódott a szobrászművészetben is, és szép lassan a belsőépítészetben, a lakberendezésben is megjelent.
Tovább olvasom >>

Napjainkban 


Egy eklektikus lakás kialakítása szinte gyerekjáték. Egyre több - a különböző korok stílusjegyeit hordozó- mobíliát, kiegészítőt találunk üzletekben, antikváriumokban. http://amikor.hu/galeria
De ha a régi daraboktól idegenkedünk, akkor azokat felújítva egészen új külsőt teremtve nekik tudjuk beilleszteni otthonunkba. http://remodelstudio.hu/about.php 

Inspirálódj, mielőtt belevágsz

Az eklektika kialakításakor - ha már magabiztosan mozogsz a különböző stílusok között- akkor bátran párosíts, mixelj. De, ha csak fogod a fejed, mert annyi minden van, és csak jobbra-balra kapkodsz, nézz körül, mit is jelent egy elegáns eklektikus otthon inkább tájékozódj, kérj segítséget, mielőtt felvásárolsz sok-sok nem összeilleszthető darabot.
Mit párosíts: polgári stílus a retroval, illetve a minimált bármivel.
Forrás. pinterest
Segítséget kérek 

Helga's Home
Interior Design

Légy inspirálva!

Oldalainkon HTTP-sütiket használunk a jobb működésért. Az adatokat a GDPR jogszabálynak megfelelően kezeljük. Adatvédelmi nyilatkozatok.